fbpx

Qaswuan
esittely

Me Qaswualla uskomme,

että palvelumuotoilulla on mahdollista muuttaa maailmaa. Mutta muutosta ei tapahdu ilman ymmärrystä ja osaamista sekä niiden tietoista kehittämistä. Kehittämällä ja kehittymällä on mahdollista nostaa osaajien ja organisaatioiden palvelumuotoiluosaaminen ja -kyvykkyys huippuunsa

– ja sen mahdollistaminen
on meidän missiomme Qaswualla.

Qaswuan tarina

sai alkunsa Johanna Säynäjäkankaan ja Sofia Forsbergin kohtaamisesta syksyllä 2016 palvelumuotoilun korkeakouluopinnoissa. Ensimmäisestä kohtaamisesta meni kuitenkin vielä muutama vuosi, kunnes Qaswua kiteytyi ja syntyi yrityksenä alkuvuodesta 2020. Näihin vuosiin mahtui monta yhteistä kehittämisprojektia, joista merkittävimpänä Palvelumuotoilun bisneskirjan (Alma Talent, 2019) kehittäminen ja kirjoittaminen yhdessä palvelumuotoilun uranuurtajan Mikko Koiviston kanssa.

Qaswua ei ole vain osaamisen tai liiketoiminnan kehittämistä, vaan se on ennen kaikkea asenne ja tahtotila, joka pyrkii palvelumuotoilukyvykkyyden kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Johannaa ja Sofiaa

yhdistää paitsi rohkeus ja sinnikkyys, myös intohimo palvelumuotoiluun sekä osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Sydämenasianamme on kehittää ja kasvattaa asiakkaidemme palvelumuotoiluosaamista ja -kyvykkyyttä, jotta heistä voi tulla maailmaa muuttavia edelläkävijöitä. Tätä pyrkimystämme ohjaavat jokapäiväisessä työssämme uskallus, innostus, joustavuus ja kumppanuus:

uskallus

olla edelläkävijä ja rohkea tekijä, kokeilija ja muutoksen edistäjä

innostus

opetella uutta sekä tukea ja kannustaa toisia

joustavuus

ratkaisujen löytämisessä ja palveluiden saavutettavuudessa

kumppanuus

ja aito auttamisen halu osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisessä

Johanna Säynäjäkangas on toinen yrityksen perustajista, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen projekteista sekä niiden johtamisesta.

Johanna Säynäjäkangas

co-founder &
development partner

”Olen syntynyt kehittäjäksi. On kohteena sitten osaajat tai organisaatiot, sydämeni sykkii näille kaikille. Siksi onkin erityisen hienoa, että Qaswuassa voin yhdistää vahvuuteni, intohimoni, osaamiseni sekä monitieteisen koulutustaustani toimiessani asiakkaidemme kehittämisen kumppanina.”

Sofia Forsberg on toinen yrityksen perustajista, jolla on vuosien niin kokemus liiketoimminnan, asiakaskokemuksen ja osaamisen kehittämisestä kuin myös erilaisista muutosvalmentajan tehtävistäkin.

Sofia Forsberg

co-founder &
development partner

Inspiroidun ihmisistä ja heidän onnistumisistaan sekä ihan vaan kaiken uuden kehittämisestä! Vahvuutenani on edistää kehitystä ja muutosta. On mahtavaa, että voimme Qaswuassa olla synnyttämässä kasvuun johtavia oivalluksia niin osaajissa kuin organisaatioissakin.”

Kehitä ja kehity

– niin nouset kasvuun!

Aloita tutustumalla palveluihimme tai ota meihin yhteyttä.