fbpx

Tilaus- ja maksuehdot

Qaswua Design & Development Oy:n yleiset tilaus- ja maksuehdot 

Qaswua Design & Development Oy:n (myöhemmin Qaswua) tilaus- ja maksuehdot ovat voimassa 7.5.2020 alkaen toistaiseksi. Ostaessasi Qaswuan kurssin tai varatessasi osallistumisoikeuden kurssille, sitoudut alla oleviin ehtoihimme.

Qaswua varaa oikeuden muuttaa ja muokata tilaus- ja maksuehtoja. Asiakkaan tulee aina tutustua kulloinkin voimassa oleviin ehtoihimme.

Yleiset tilaus- ja maksuehdot on päivitetty viimeksi  13.10.2021. 

Tilaus- ja toimitustavat

Qaswuan kurssit ovat pääsiassa verkossa toteutettavia koulutuksia ja valmennuksia. Kursseille ilmoittaudutaan ja osallistumisoikeus niihin ostetaan Qaswuan verkkosivustolla (www.qaswua.fi) sijaitsevasta verkkokaupasta. Qaswuan verkkokaupasta ostetuista kursseista emme peri erillisiä toimituskuluja.

Qaswuan kursseilla käytämme pääasiallisesti ilmoittautumismenettelyä, jossa kurssipaikka varataan ilmoittautumalla halutulle kurssille. Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Kurssimaksu suoritetaan kuitenkin vasta, kun ilmoittautumisaika kurssille on päättynyt ja osallistumisoikeus kurssille vahvistettu (pääsääntöisesti noin kuukautta ennen kuin kurssi alkaa). Kurssin ilmoittautumisajan päätyttyä, lähetämme kurssin osallistujille vahvistuksen, joka sisältää ohjeet kurssin maksamiseen ja kurssille rekisteröitymiseen.

Osallistumisoikeus kursseille annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli kurssille on ilmoittautunut enemmän osallistujia kuin sinne voidaan ottaa, on kurssille mahdollista jäädä jonotuspaikalle. Mikäli täyteen varatulle kurssille tulee peruutuspaikkoja, tarjoamme niitä aina ensisijaisesti jonotuslistalla oleville.

Ilmoittautumismenettelystä poikkeuksena on palvelumuotoilun verkkokurssit, jotka voi ostaa suoraan verkkokaupasta. Kurssin maksamisen jälkeen kurssiaineisto on heti käytettävissä.

Kaikki verkkokaupan kautta ostetut ja varatut kurssit vahvistetaan automaattisella tilausvahvistuksella, joka lähetetään tilaajan ilmoittamaan sähköpostiin. Tilausvahvistuksen lähettämisen edellytyksenä on toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittaminen tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Qaswuan verkkokaupassa maksupalvelun tuottajana toimii Paytrail Oyj (myöhemmin Paytrail), jonka verkkosivuston  kautta maksaminen tapahtuu.

Pankkimaksut

Paytrailin kautta käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, joten kurssit voi maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksun Qaswualle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Qaswuan kurssit voi maksaa verkkokaupassa myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Korttilaskulla maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksukorttimaksun suoraan Qaswualle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksut 

Paytrailin kautta käytössä ovat myös mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto. Mobiilimaksutavat ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla verkko-ostoksia voi maksaa hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut 

Qaswuan kurssit voi maksaa Paytrailin kautta myös laskulla ja osamaksulla. Lasku- ja osamaksupalvelun sekä kuluttaja, että yritysasiakkaille tarjoaa Collector. Ostaessasi laskulla tai osamaksulla, luethan vielä rahoitusyhtiön tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Yhteystiedot
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Katso toimitusehtojen kieliversiot »

Peruutusoikeus- ja tyytyväisyystakuu

Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Tämä ei kuitenkaan koske sähköisten asiakirjojen, verkkokurssien tai vastaavien palveluiden tilauksia, mikäli tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla ja asiakas on maksanut tilauksen. Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun asiakas on tilausvahvistuksessa tai muulla tavoin saanut digitaalisen tuotteen tai palvelun latauslinkin tai tunnukset palveluun.

Kuluttaja-asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa ilmoittautuminen kurssille 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta, mikäli tilatun tuotteen lähetys ei ole käynnistynyt, tilattu tuote ei ole vielä asiakkaan saatavilla tai asiakas ei ole vielä maksanut tilausta. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella osoitteeseen [email protected].

Mikäli asiakkaalle tulee jokin yllättävä este kurssille osallistumiseen tai hän joutuu jättämään kurssin kesken, pyrimme löytämään kaikkia osapuolia palvelevan ratkaisun esimerkiksi siirtämällä osallistumisoikeuden jollekin toiselle kurssillemme tai kurssin seuraavaan toteutuskertaan.

Maksuton peruutus kurssille on mahdollista tehdä 14 vuorokautta ennen kurssin alkua. Mikäli peruutus kurssille tehdään 13–7 vuorokautta ennen kuin kurssin on määrä alkaa, eikä osallistumisoikeutta ole mahdollista siirtää toiselle henkilölle, toiselle kurssille tai seuraavaan toteutuskertaan, hyvitämme 50 % kurssin kokonaishinnasta. Mikäli peruutus kurssille tehdään alle viikon sisällä tai kurssin jo alettua, eikä osallistumisoikeutta ole mahdollista siirtää, emme valitettavasti voi hyvittää kurssimaksua. Tämän vuoksi toivommekin, että voisimme aina löytää kaikkia osapuolia palvelevan siirtoratkaisun.

Tarjoamme kaikille kursseillemme tyytyväisyystakuun. Mikäli asiakas ei ole kurssin päätyttyä tyytyväinen kurssin sisältöön tai kehittymiseensä kurssin aikana, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä pikimmiten. Pyrimme aina löytämään kaikkia osapuolia palvelevan ratkaisun esimerkiksi tarjoamalla asiakkaalle mahdollisuuden osallistua jollekin toiselle tarjonnassamme olevalle kurssille. Asiakkaan tulisi kuitenkin huomioida, että kurssin onnistumiseen on merkittävä vaikutus myös omalla aktiivisuudella ja sitoutumisella.

Ongelmatilanteet

Mikäli ilmoittautumis- tai ostotilanteessa ilmenee ongelmia, suosittelemme ottamaan meihin pikaisesti yhteyttä lähettämällä viestin osoitteeseen [email protected]. Pyrimme vastaaman viesteihin ja ratkaisemaan havaitut ongelmat mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Tilaus- ja maksuehtojen laatijana ja valvojana toimii Qaswua Design & Development Oy, Sundetin Puistotie 5 C 02450 Sundsberg. Tilaus- ja maksuehtoihin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä lähettämällä viestiä osoitteeseen [email protected].