fbpx

Tilaus- ja maksuehdot

Qaswua Design & Development Oy:n yleiset tilaus- ja maksuehdot 

Qaswua Design & Development Oy:n (myöhemmin Qaswua) tilaus- ja maksuehdot ovat voimassa 17.5.2020 alkaen toistaiseksi. Ostaessasi Qaswuan verkkokaupasta tuotteen tai palvelun, sitoudut alla oleviin ehtoihimme.

Qaswua varaa oikeuden muuttaa ja muokata tilaus- ja maksuehtoja. Asiakkaan tulee aina tutustua kulloinkin voimassa oleviin ehtoihimme.

Yleiset tilaus- ja maksuehdot on päivitetty viimeksi  17.11.2022. 

Tilaus- ja toimitustavat

Qaswua myy verkkokaupassaan palvelumuotoiluosaamisen kehittämiseen ja palvelumuotoilun hyödyntämiseen liittyviä tuotteita ja palveluita. 

Kurssit

Tarjoamamme kurssit ovat pääsiassa verkossa toteutettavia koulutuksia. Kursseille ilmoittaudutaan ja osallistumisoikeus niihin ostetaan Qaswuan verkkosivustolla (www.qaswua.fi) sijaitsevasta verkkokaupasta. Qaswuan verkkokaupasta ostetuista kursseista emme peri erillisiä toimituskuluja. Kurssin maksamisen jälkeen kurssiaineisto on heti käytettävissä. Kaikki verkkokaupan kautta ostetut kurssit vahvistetaan automaattisella tilausvahvistuksella, joka lähetetään tilaajan ilmoittamaan sähköpostiin. Tilausvahvistuksen lähettämisen edellytyksenä on toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittaminen tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Qaswuan verkkokaupassa maksupalvelun tuottajana toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), jonka verkkosivuston  kautta maksaminen tapahtuu. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, mobiililompakoilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. 

Pankkimaksut

Visma Payn kautta käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, joten kurssit voi maksaa Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, Oma Säästöpankin, Säästöpankin, Aktian, Paikallisosuuspankkien, S-Pankin, Handelsbankenin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Tiliotteella maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy, joka välittää maksun Qaswualle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Qaswuan tuotteet ja palvelut voi maksaa verkkokaupassa myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Korttilaskulla maksunsaajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy, joka välittää maksukorttimaksun suoraan Qaswualle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksut 

Visma Payn kautta käytössä ovat myös mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto. Mobiilimaksutavat ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla verkko-ostoksia voi maksaa hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. 

Lasku- ja osamaksupalvelut 

Qaswuan tuotteet ja palvelut voi maksaa Visma Payn kautta myös laskulla ja osamaksulla. Lasku- ja osamaksupalvelun sekä kuluttaja, että yritysasiakkaille tarjoaa Jousto, Fellow ja OP Lasku. Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät tästä.

Ostaessasi laskulla tai osamaksulla, luethan vielä rahoitusyhtiön tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Yhteystiedot
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visma Pay tai Visma Payments näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Peruutusoikeus- ja tyytyväisyystakuu

Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Tämä ei kuitenkaan koske sähköisten asiakirjojen, verkkokurssien tai vastaavien palveluiden tilauksia, mikäli tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla ja asiakas on maksanut tilauksen. Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun asiakas on tilausvahvistuksessa tai muulla tavoin saanut digitaalisen tuotteen tai palvelun latauslinkin tai tunnukset palveluun.

Tarjoamme kaikille kursseillemme tyytyväisyystakuun. Mikäli asiakas ei ole kurssin päätyttyä tyytyväinen kurssin sisältöön tai kehittymiseensä kurssin aikana, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä pikimmiten. Pyrimme aina löytämään kaikkia osapuolia palvelevan ratkaisun esimerkiksi tarjoamalla asiakkaalle mahdollisuuden osallistua jollekin toiselle tarjonnassamme olevalle kurssille. Asiakkaan tulisi kuitenkin huomioida, että kurssin onnistumiseen on merkittävä vaikutus myös omalla aktiivisuudella ja sitoutumisella.

Ongelmatilanteet

Mikäli ilmoittautumis- tai ostotilanteessa ilmenee ongelmia, suosittelemme ottamaan meihin pikaisesti yhteyttä lähettämällä viestin osoitteeseen [email protected]. Pyrimme vastaaman viesteihin ja ratkaisemaan havaitut ongelmat mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Tilaus- ja maksuehtojen laatijana ja valvojana toimii Qaswua Design & Development Oy, Sundetin Puistotie 5 C 02450 Sundsberg. Tilaus- ja maksuehtoihin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä lähettämällä viestiä osoitteeseen [email protected].