fbpx

Qaswuan perustajat Johanna Säynäjäkangas ja Sofia Forsberg ovat suositun Palvelumuotoilun bisneskirjan tekijät yhdessä Mikko Koiviston kanssa.

Palvelumuotoilun bisneskirja on tietopaketti ja matkaopas palvelumuotoilun hyödyntämiseen menestyvän liiketoiminnan kehittämisessä. Tätä kokonaisuutta konkretisoivat kirjassa mukana olevat seitsemän erilaista palvelumuotoiluprojektia sekä kolmen merkittävän suomalaisyrityksen – K-ryhmän, Telia Finlandin ja Martelan – palvelumuotoilun haltuun ottamisen muutosmatkat.
Palvelumuotoilun bisneskirja
Palvelumuotoilun bisneskirja on Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinnon 2020 finalisti.

Palvelumuotoilun bisneskirja on valittu Suomen Ekonomien vuoden 2020 kirjallisuuspalkinnon finaaliin! 

Kirjallisuuspalkinto jaetaan joka toinen vuosi ja se on arvoltaan 30 000 euroa (vastaava kuin Finlandia-palkinto). Paikasta finaalissa kisasi 38 kirjaa, joista finaaliin valittiin kuusi todella kovatasoista teosta. Lue lisää finalisteista ja perusteleluista.

Kenelle?

Kirja toimii innostavana rohkaisijana palvelumuotoilun monipuoliseen hyödyntämiseen ja sen laajempaan haltuun ottamiseen niin palvelumuotoilun ammattilaisille, liiketoiminnan kehittäjille kuin muillekin palvelumuotoilusta kiinnostuneille. Kirja vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

Mitä palvelumuotoilu on ja miksi yrityksen kannattaisi panostaa sen hyödyntämiseen?

Mihin kaikkeen palvelumuotoilua voidaan hyödyntää ja mitä liiketoiminnallista hyötyä siitä saa?

Miten palvelumuotoilu voidaan ottaa haltuun yrityksessä ja miten sen avulla luodaan kestävää kilpailuetua?

Kirjan suosittelut

Palvelumuotoilun bisneskirja

Kirjan tekijät

Kirjan konseptista ja kirjoitustyöstä vastaavat palvelumuotoilun ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilaiset Mikko Koivisto, Johanna Säynäjäkangas sekä Sofia Forsberg. Heidän lisäkseen kirjan sisällöntuotantoon on osallistunut joukko alan asiantuntijoita ja kehittäjiä.