fbpx

Aloittavien palvelumuotoilijoiden tutkimusraportti julkaistu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Millaisia ovat uransa alkuvaiheessa olevat palvelumuotoilijat ja millaisia haasteita he kohtaavat? Nyt voit tutustua tuloksiin, sillä raportti on vihdoin julkistettu jokaiselle aiheesta kiinnostuneelle!

Toteutimme yhteistyössä Ornamon kanssa aloittavien palvelumuotoilijoiden tutkimuksen, jossa selvitimme uransa alussa olevien palvelumuotoilijoiden taustoja sekä ammatillisia tarpeita, toiveita ja kipupisteitä. Tutkimuksen tuloksena rakentui kuusi erilaista aloittavan palvelumuotoilijan tyyppiä, joista jokaisella on erilainen suhde palvelumuotoiluun. Tyypit eroavatkin toisistaan niin tavoiteltavan palvelumuotoilun asiantuntijuuden tason kuin erilaisten haasteiden ja kipupisteiden kokemisen suhteen.

Tutustu tutkimusraporttiin alta.

Millaisia ovat aloittavat palvelumuotoilijat?

tutkimusraportti 2021

Vinkit tutkimusraportin käyttöön

Vinkkejä Prezin käyttöön

Jos Prezin käyttö on sinulle vierasta, voi olla, että sinun kannattaa tutustua raporttiin esityksen alapuolella olevista nuolipainikkeista tai näppäimistön nuolinäppäimillä, jolloin pääset kulkemaan koko esityksen läpi ohjatusti.

Jos taas haluat tutustua raporttiin valitsemassasi järjestyksessä, voit painaa esityksen läiskä- tai ja suurennuslasi -kuvakkeita, jotka kuljettavat sinua eteenpäin ja tarjoavat halutessasi syventävää tietoa aiheesta. Kun haluat palata takaisin päänäytölle tai esityksen edelliselle sivulle paina esityksen oikeassa reunassa näkyviä talo- tai nuolipainikkeita.

Voit myös muuttaa esityksen koon koko näytön kokoiseksi nuolipainikkeesta esityksen oikeasta alakulmasta.