fbpx

Palvelumuotoilusta
nostetta bisnekseen

WEBINAARI

ke 4.11.2020 klo 14.00-15.30

Tervetuloa mukaan

Finnish Design Academyn tarjoamaan palvelumuotoilun webinaariin, jonka QASWUA toteuttaa yhteistyössä Xamkin kanssa!

Webinaari järjestetään keskiviikkona 4.11.2020 klo 14–15.30 virtuaalisesti ZOOM:n välityksellä.
Webinaari on suunnattu erityisesti pk-yrityksille ja heidän työntekijöilleen. Kun yrityksessä on kiinnostusta ja tahtoa lähteä hyödyntämään palvelumuotoilua, tarjoaa tämä webinaari siihen kannustavat sytykkeet ja vinkit.

Tämän korkeakoulu- ja yritysyhteistyön tuloksena pääset tutustumaan palvelumuotoiluun ja sen hyödyntämismahdollisuuksiin sekä saat konkreettiset vinkit siihen, miten lähteä liikkeelle palvelumuotoilun hyödyntämisessä yrityksessäsi. Saat myös mahdollisuuden tutustua muotoilukorkeakoulun ja muotoiluyrityksen tarjoamiin palveluihin, joiden avulla yrityksesi voi aloittaa palvelumuotoilun hyödyntämisen sekä kuulet Martelan yrityscasen kautta, millaisia mahdollisuuksia palvelumuotoilun hyödyntäminen on heille yrityksenä tuonut.

Webinaarin ohjelma

Mitä palvelumuotoilu on ja miksi yritysten kannattaisi sitä hyödyntää kehittämistoiminnassaan?

Martelan yrityscase: Miksi ja miten palvelumuotoilua on meillä käytetty – ja mitä hyötyä olemme siitä saaneet?

Miten lähteä liikkeelle palvelumuotoilun hyödyntämisessä, ja miten Xamkin ja Qaswuan palvelut voisivat olla siinä avuksi?

Ilmoittautuminen webinaariin on päättynyt!

Valtettavasti tämä webinaari on jo pidetty. Jos olet kiinnostunut osallistumaan webinaareihimme jatkossa, liity uutiskirjeen tilaajaksemme sivun alalaidasta, niin saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevista webinaareistamme.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä

Finnish Design Academy-hanke, QASWUA Design & Development Oy ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk

Finnish Design Academy on Suomen muotoilualan korkeakoulujen yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on kehittää muotoilukoulutusta vastaamaan entistä paremmin työelämän muuttuvia osaamistarpeita. Finnish Design Academy on yksi Opetus- ja Kulttuuriministeriön Korkeakoulutuksen kärkihankkeista, ja se tukee korkeakoulutuksen ja tutkimuksen Vision 2030 -toimeenpanoa. Rahoitus hankkeelle on myönnetty vuoden 2020 loppuun asti.

QASWUA Design & Development Oy on palvelumuotoiluun ja kehittämiseen keskittynyt muotoiluyritys, jonka ovat perustaneet Johanna Säynäjäkangas ja Sofia Forsberg: ”intohimonamme on palvelumuotoilu sekä liiketoiminnan ja osaamisen kehittäminen – ja näiden avulla me Qaswualla autamme organisaatioita ja osaajia kehittämään ja kehittymään”. Johanna ja Sofia ovat myös kirjoittaneet yhdessä palvelumuotoilun uranuurtajan Mikko Koiviston kanssa suosituksi nousseen Palvelumuotoilun bisneskirjan (Alma Talent, 2019). He ovatkin ennen kaikkea intohimoisia palvelumuotoilun puolesta puhujia ja alan kehittämisestä innostuvia tietokirjailijoita, palvelumuotoilun opettajia, kouluttajia ja valmentajia, liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjiä sekä yrittäjiä. Webinaarissa Johanna ja Sofia kertovat palvelumuotoilusta ja sen hyödyntämismahdollisuuksista sekä innostavat yrityksiä sen hyödyntämiseen.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk on Suomen johtava tutkimuksen, kehittämisen ja innovaatiotoiminnan sekä jatkuvan oppimisen ammattikorkeakoulu. Muotoilukoulutus kattaa muotoilun keskeiset osa-alueet ja ammatit. AMK-tutkintokoulutuksessa Palvelumuotoilu, Game Design ja Biotuotemuotoilu toimivat hyvinä esimerkkeinä kyvystä uudistua ja vastata jatkuvasti muuttuvaan valtakunnalliseen osaamistarpeeseen. Xamkissa toimiva Luovien alojen tutkimusyksikkö palvelee eri alojen kehittäjiä, yrityksiä, yhteisöjä ja aluetta, tuottaen ratkaisuja monialaisissa tiimeissä ja verkostoissa. Yksikön tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalvelut luovat lisäarvoa yhdistämällä luovan talouden ja muiden toimialojen ammattilaisia. Luovan talouden toimintoja tuetaan liiketoiminnallistumaan ja tuotteistamaan osaamistaan helpommin hyödynnettäväksi ja paremmin ymmärrettäväksi aineettoman pääoman lähteeksi. Webinaarissa Xamkin Luovien alojen tutkimusyksikkö esittelee erilaisten esimerkkien kautta palvelujaan.

Nouse kasvuun.

Me Qaswualla autamme osaajia ja organisaatioita kehittämään ja kehittymään.