fbpx

Kurssiehdot

Qaswua Design & Development Oy:n yleiset kurssiehdot 

Qaswua Design & Development Oy:n (myöhemmin Qaswua) yleiset kurssiehdot ovat voimassa 7.5.2020 alkaen toistaiseksi. Ilmoittautuessasi Qaswuan kurssille, sitoudut alla oleviin ehtoihimme. Yleisten kurssiehtojen lisäksi yksittäisillä kursseilla saattaa olla joitakin tarkentavia kurssiehtoja, jotka on kuvattu kurssiesittelyn yhteydessä.

Qaswua varaa oikeuden muuttaa ja muokata yleisiä kurssiehtoja. Asiakkaan tulee aina tutustua kulloinkin voimassa oleviin ehtoihimme.

Yleiset kurssiehdot on päivitetty viimeksi  4.6.2020. 

Kurssille ilmoittautuminen ja kurssin ostaminen

Qaswuan kurssit ovat pääsiassa verkossa toteutettavia koulutuksia ja valmennuksia, jotka saattavat sisältää myös livekokoontumisia.

Kurssit on suunniteltu kokonaisvaltaisiksi kehittymisprosesseiksi, jotka etenevät askel askeleelta kohti uusia oppeja ja oivalluksia. Suurin osa kursseista on ryhmämuotoisia toteutuksia, joissa jokaisen ryhmän jäsenen sitoutuminen osallistumiseen ja kehitysprosessin mukaiseen etenemiseen on ensiarvoisen tärkeää. Tästä syystä toivomme, että ilmoittaudut kurssille vain, mikäli voit sitoutua sen suorittamiseen.

Kursseilla käytämme pääasiallisesti ilmoittautumismenettelyä, jossa kurssipaikka varataan ilmoittautumalla valitulle kurssille. Kurssin ilmoittautumisajan päätyttyä, lähetämme kurssin osallistujille vahvistuksen, joka sisältää ohjeet kurssin maksamiseen ja kurssille osallistumiseen.

Kurssimaksu suoritetaan vasta, kun ilmoittautumisaika kurssille on päättynyt ja osallistumisoikeus kurssille vahvistettu (pääsääntöisesti noin kuukautta ennen kuin kurssi alkaa). Tämä mahdollistaa ilmoittautumisen kursseille jo hyvissä ajoin, ilman että sinun tarvitsee vielä maksaa osallistumisestasi kurssille. Joissakin kursseissa on tämän suhteen poikkeuksia, joten tutustuthan huolella tilaus- ja maksuehtoihimme sekä tarkentaviin kurssiehtoihin, jotka on kuvattu kurssiesittelyn yhteydessä.

Osallistumisoikeus kursseille annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli kurssille on ilmoittautunut enemmän osallistujia kuin sinne voidaan ottaa, on kurssille mahdollista jäädä jonotuspaikalle. Mikäli täyteen varatulle kurssille tulee peruutuspaikkoja, tarjoamme niitä aina ensisijaisesti jonotuslistalla oleville.

Mikäli organisaatiossa useampi henkilö on kiinnostunut osallistumisesta kurssille, tulee jokaiselle osallistujalle ostaa oma kurssi. Tällaisessa tapauksessa neuvottelemme mielellämme erilaisista pakettihinnoista, joihin voidaan sisällyttää useita osallistumisoikeuksia eri kursseillemme. Lisäksi pakettihintoihin voidaan sisällyttää erilaisia räätälöityjä tehtäväpalautuksia, jotka hyödyttävät kohdennetummin osallistujien työskentelyorganisaatioita.

Kursseille ilmoittaudutaan ja osallistumisoikeus niihin ostetaan Qaswuan verkkosivuston (www.qaswua.fi) kautta. Kurssille ilmoittautuminen ja kurssin ostaminen ovat sitovia. Mikäli sinulle tulee jokin yllättävä este kurssille osallistumiseen tai joudut jättämään kurssin kesken, olethan pikimmiten yhteydessä lähettämällä asiasta sähköpostin osoitteeseen [email protected]. Pyrimme aina löytämään kaikkia osapuolia palvelevan ratkaisun esimerkiksi siirtämällä osallistumisoikeutesi jollekin toiselle kurssillemme tai valitsemasi kurssin seuraavaan toteutuskertaan. Osallistumisoikeus on myös mahdollista siirtää toiselle henkilölle, mutta tätä edellyttävät neuvottelut ja sopimiset tulee estyneen osallistujan hoitaa itse.

Maksuton peruutus kurssille on mahdollista tehdä 14 vuorokautta ennen kurssin alkua. Mikäli peruutat osallistumisesi kurssille 13–7 vuorokautta ennen kuin kurssin on määrä alkaa, eikä osallistumisoikeuttasi ole mahdollista siirtää toiselle henkilölle, toiselle kurssille tai seuraavaan toteutuskertaan, hyvitämme 50 % kurssin kokonaishinnasta. Mikäli peruutus kurssille tehdään alle viikon sisällä tai kurssin jo alettua, eikä osallistumisoikeutta ole mahdollista siirtää, emme valitettavasti voi hyvittää kurssimaksua. Tämän vuoksi toivommekin, että voisimme aina löytää kaikkia osapuolia palvelevan siirtoratkaisun.

Oikeudet ja vastuut kurssilla

Qaswua varaa oikeuden tehdä muutoksia kurssitarjontaansa sekä yksittäisiin kursseihin. Tällaisia muutoksia ovat esimerkiksi kurssin ajankohta, hinta, kouluttajat ja valmentajat, kurssisisällöt, ilmoittautumiskäytännöt sekä kurssikuvaukset.

Osallistumisoikeus kurssille ja käyttöoikeus kurssisisältöön on aina henkilökohtainen. Tämä tarkoittaa sitä, että kurssilla opiskelemasi kurssisisältö on vain sinulle tarkoitettua. Ethän siis jaa sitä eteenpäin julkisesti tai yksityisesti, hyödynnä sitä kaupalliseen tarkoitukseen tai johonkin muuhun tekijänoikeuksia rikkovaan toimintaan.

Huomioithan ryhmämuotoisella kurssilla ollessasi, että kurssimme perustuvat luottamuksellisuuteen ja tämän kunnioittaminen on jokaisen osallistujan vastuulla. Ethän siis jaa tai muulla tavoin viesti ryhmän ulkopuolelle siellä jaettuja keskusteluja, pohdintoja, tehtäväpalautuksia tai muuta luottamukselliseksi katsottavaa sisältöä.

Kaikki oikeudet kurssisisältöihin kuuluvat Qaswualle ja kurssisisältöjen osittainenkin kopioiminen on tekijänoikeuslain nojalla kielletty. Kurssisisällöt kattavat kaikki kurssille tuotetut materiaalit ja sisällöt. Niiden muuttaminen, kopioiminen, jäljentäminen, julkaiseminen, laatiminen, lähettäminen, välittäminen, kääntäminen, myyminen, johdannaisten luominen, hyödyntäminen tai muun tiedon levittäminen missään muodossa on ehdottomasti kielletty.

Qaswua kurssin kehittäjänä ja toteuttajana vastaa kurssin kehittämisprosessin kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja ohjaamisesta, kurssisisältöjen tuottamisesta ja kurssijärjestelyistä. Koska kurssit perustuvat osallistujien omaan aktiivisuuteen ja sitoutumiseen, on vastuu kurssin suorittamisesta ja sen avulla saatavien hyötyjen toteutumisesta kurssin osallistujalla itsellään. Kurssin osallistuja on siten aktiivinen toimija, jonka omat toimintatavat vaikuttavat merkittävästi kurssilla saataviin tuloksiin.

Qaswua ei vastaa siitä, mitä kurssin osallistuja tekee kurssisisällöllä tai jättää tekemättä. Kurssin osallistuja on siten itse vastuussa omasta aktiivisuudestaan, osallistumisestaan ja edistymisestään sekä ohjeiden ja tehtävien noudattamisesta tai noudattamatta jättämisestä.

Tarjoamme kaikille kursseillemme tyytyväisyystakuun. Mikäli kurssin päätyttyä et ole tyytyväinen kurssin sisältöön tai omaan kehitykseesi kurssin aikana, otathan meihin yhteyttä. Pyrimme aina löytämään kaikkia osapuolia palvelevan ratkaisun esimerkiksi tarjoamalla sinulle mahdollisuuden osallistua jollekin toiselle tarjonnassamme olevalle kurssille, joka voisi soveltua tarpeisiisi paremmin. Huomioithan kuitenkin, että kurssin onnistumiseen on merkittävä vaikutus myös omalla aktiivisuudellasi ja sitoutumisellasi.

Kurssin peruuntuminen tai siirtyminen

Qaswuan varaa oikeuden kurssin peruuttamiseen tai siirtämiseen seuraavissa tilanteissa:

  1. kurssille ei saada riittävää määrä osallistujia ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä (riittävä määrä on aina yksilöity kyseisen kurssin tarkennetuissa kurssiehdoissa)
  2. kurssin kouluttaja/t tai valmentaja/t sairastuu tai loukkaantuu äkillisesti
  3. syntyy Force majeure -tilanne eli ylivoimainen este tai tapahtuma, joka on yllättävä ja ennalta arvaamaton (esimerkiksi maailman laajuisen pandemian seurauksena määrätyt viranomaisten rajoitukset ja määräykset).

Qaswua pyrkii aina ensisijaisesti siirtämään kurssin tai löytämään sen toteuttamiselle jonkin muun vaihtoehtoisen toteutustavan. Kurssin peruuttaminen on viimeinen keino, mikäli mikään muu vaihtoehto ei ole mahdollinen.

Kurssin peruuttamisesta tai siirtämisestä pyritään ilmoittamaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahta viikkoa ennen kuin kurssin on määrä alkaa.

Yhteystiedot

Yleisten kurssiehtojen laatijana ja valvojana toimii Qaswua Design & Development Oy, Sundetin Puistotie 5 C 02450 Sundsberg. Kurssiehtoihin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä lähettämällä viestiä osoitteeseen [email protected].