fbpx

Palvelumuotoilun SOVELTAJA-
tiimivalmennus

Palvelumuotoilun SOVELTAJA-valmennus
Ohjattu tiimivalmennus, jonka avulla tiimin jäsenet oivaltavat palvelumuotoilun perusidean ja toteuttavat yhteisen palvelumuotoiluprojektin.

Toteutus joustavalla aikataululla.

kenelle?

kaikille palvelumuotoilusta ja sen hyödyntämisestä kiinnostuneille

hinta

4 999 €

hintaan lisätään alv. 24%

Palvelumuotoilun SOVELTAJA-tiimivalmennus

SOVELTAJA-valmennus on ohjattu tiimivalmennus, jonka avulla tiimin jäsenet oivaltavat palvelumuotoilun perusidean ja toteuttavat yhteisen palvelumuotoiluprojektin. Valmennus ohjaa ja tukee tiimin palvelumuotoiluprojektin toteuttamista, tarjoten sen tueksi videomuotoiset ja helposti seurattavat koulutusmateriaalit sekä projektia edistävät tehtävät ja valmentajien ohjaamat virtuaalitapaamiset. Valmennuksen aikataulu ja yhteiset tapaamiset sovitaan joustavasti tiimin työskentelyyn sopivaksi. Yhteisiä 1–2 tunnin virtuaalitapaamisia on valmennuksen aikana 4–6 kertaa.
Tiimivalmennuksen hinta on 4 999 € + alv 24 % ja se sisältää osallistumisoikeuden 3–5 tiimin jäsenelle.

SOVELTAJA-tiimivalmennuksen hyödyt

tarjoaa joustavan valmennusmallin, jonka aikataulut ja valmentajien ohjaustapaamiset sovitetaan tiimin työskentelyyn sopivaksi

tarjoaa palvelumuotoiluprojektin toteuttamisen tueksi koulutusmateriaalit, valmiin prosessin ja vaiheistetut tehtävät sekä valmentajien ohjaamat virtuaalitapaamiset

antaa perusymmärryksen palvelumuotoilusta ja sen hyödyntämisestä kehittämisessä

mahdollistaa palvelumuotoilun keskeisiin menetelmiin ja työkaluihin tutustumisen sekä niiden hyödyntämisen tiimin yhteisessä kehitysprojektissa

auttaa oivaltamaan palvelumuotoilun sekä asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisen mahdollisuudet ja hyödyt

24/7

kurssiaineisto käytössä ajasta ja paikasta riippumattomasti

joustavuus

aikataulu ja yhteiset tapaamiset sovitetaan tiimin työskentelyyn sopivaksi

tiimivalmennus

itsenäisesti opiskeltavat materiaalit, kehitysprojektia edistävät tehtävät ja valmentajien ohjaus

SOVELTAJA-tiimivalmennus

Ohjattu valmennus, jonka avulla tiimin jäsenet oivaltavat palvelumuotoilun perusidean ja toteuttavat yhteisen palvelumuotoiluprojektin.
Tiimivalmennus koostuu neljästä moduulista:
SOVELTAJA tiimivalmennus koostuu neljästä moduulista
Kurssin hinta sisältää videomuotoiset ja helposti seurattavat koulutusmateriaalit, palvelumuotoiluprojektia edistävät tehtävät ja valmentajan ohjaamat virtuaalitapaamiset sekä todistuksen kurssille osallistumisesta.
Moduulissa tutustutaan tiimiin ja palvelumuotoiluun kehittämisotteena sekä orientoidutaan yhteisen palvelumuotoiluprojektin toteuttamiseen.
Moduulissa tiimi oivaltaa palvelumuotoilun hyödyntämisen mahdollisuudet sekä suunnittelee ja rajaa palvelumuotoiluprojektinsa.
Moduulissa tiimi tutustuu palvelumuotoilun prosessiin, menetelmiin ja työkaluihin sekä toteuttaa oman palvelumuotoiluprojektinsa.
Moduulissa tiimi reflektoi toteuttamaansa palvelumuotoiluprojektia, kurssin aikana syntyneitä oppeja ja oivalluksia sekä seuraaviin projekteihin siirtyviä uusia toimintamalleja.

Onko tiimisi kiinnostunut osallistumaan SOVELTAJA-tiimivalmennukseen?

SUUNTA-valmennus
Palvelumuotoilun SOVELTAJA-valmennus
hinta

4 999 €

hintaan lisätään alv. 24 %

Aloita täyttämällä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Me Qaswualla uskomme, että 

palvelumuotoilulla on mahdollista muuttaa maailmaa.

Mutta muutosta ei tapahdu ilman ymmärrystä ja osaamista
sekä niiden tietoista kehittämistä.

Kehitä ja kehity

– niin nouset kasvuun!

Me Qaswualla autamme osaajia ja organisaatioita kehittämään ja kehittymään palvelumuotoilun avulla. Meiltä löydät verkkokurssit ja valmennukset palvelumuotoilun perusymmärryksen oivaltamiseen ja palvelumuotoilun hyödyntämiseen sekä palvelumuotoilun ammattilaisena kehittymiseen ja kasvamiseen. Kurssitarjontamme lisäksi tuotamme Palvelumuotoilun kasvutarinoita podcastia sekä autamme yrityksiä ja organisaatioita palvelumuotoilun haltuun ottamisen edistämisessä, palvelumuotoiluosaamisen kehittämisessä ja palvelumuotoiluprojektien toteuttamisessa.