fbpx

QASWUA tiedottaa: Osallistu synttäriarvontaamme Facebookissa ja Instagramissa!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Qaswua täytti 1 vuotta 10.2.2021 ja sen kunniaksi meillä on nyt menossa Qaswuan Facebookissa ja Instagramissa synttäriarvonta. Ensimmäisen syntymäpäivämme kunniaksi arvomme kaikkien osallistujien kesken yhden palvelumuotoilun bisneskirjan ja verkkokurssin. Verkkokursseistamme voit valita palkinnoksi joko KOKEILIJAN tai ALOITTAJAN.  

Qaswuan synttäriarvonta

Synttäriarvonnan palkintovaihtoehtojen esittely 

Palvelumuotoilun bisneskirja 

Palvelumuotoilun bisneskirja ilmestyi vuonna 2019 ja on siitä lähtien innostanut tuhansia ihmisiä palvelumuotoilun pariin nousten nopeasti myös alan keskeiseksi perusteokseksi. Palvelumuotoilun bisneskirja on monipuolinen tietoteos palvelumuotoilun mahdollisuuksista menestyvän liiketoiminnan kehittämisessä. Kirja toimii innostavana rohkaisijana palvelumuotoilun monipuoliseen hyödyntämiseen ja sen laajempaan haltuun ottamiseen niin palvelumuotoilun ammattilaisille, liiketoiminnan kehittäjille kuin muillekin palvelumuotoilusta kiinnostuneille. 

Palvelumuotoilun KOKEILIJA-verkkokurssi 

Qaswuan KOKEILIJA-verkkokurssi on itsenäisesti suoritettava verkkokurssi, joka sopii erityisen hyvin henkilöille, joilla ei vielä ole kokemusta palvelumuotoilusta ja, jotka tarvitsevat tukea ensimmäisen oman palvelumuotoilukokeilunsa toteuttamiseen. Verkkokurssin avulla oivallat palvelumuotoilun perusidean sekä pääset kokeilemaan palvelumuotoilun keskeisiä menetelmiä omassa kehitysprojektissasi. Voit edetä kurssilla täysin omassa aikataulussasi ja sovittaa kehitysprojektin toteuttamisen omaan elämäntilanteeseesi.   

Palvelumuotoilijan ALOITTAJA-verkkokurssi 

Qaswuan ALOITTAJA-verkkokurssi on itsenäisesti suoritettava verkkokurssi uransa alkuvaiheessa oleville palvelumuotoilijoille ja palvelumuotoilun opiskelijoille. Kurssi antaa aloittavalle palvelumuotoilijalle välineitä oman ammatillisen identiteetin kehittämiseen sekä työuran tavoitteiden kirkastamiseen. Verkkokurssilla voit tehdä tehtäviä itsenäisesti ja edetä niissä täysin omassa aikataulussasi. Monessa tehtävässä pääset myös kokeilemaan erilaisia menetelmiä ja työkaluja, joita voit hyödyntää toimiessasi palvelumuotoilijana. 

Synttäriarvonnan säännöt: 

  1. Arvontaan voit osallistua Facebookissa ja Instagramissa tykkäämällä Qaswuan sometilistä sekä kommentoimalla arvontapostaukseen, minkä vaihtoehdon palkinnoista haluaisit voittaa (palvelumuotoilun verkkokurssi vai kirja). 
  2. Osallistumisaika arvontaan on 10.–23.2.2021, jonka jälkeen arvomme voittajat ja ilmoitamme heille voitosta henkilökohtaisella viestillä.  
  3. Qaswua arpoo kaikkien osallistujien kesken yhden palvelumuotoilun verkkokurssin ja yhden Palvelumuotoilun bisneskirjan. Palkintojen arvo on yhteensä 166 € sis. alv. 
  4. Facebook / Instagram ei ole osallisena arvontaan 

Responses