fbpx

QASWUA tiedottaa: Kyselytutkimus uransa alkuvaiheessa oleville palvelumuotoilijoille

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Tervetuloa vastaamaan kyselyyn, joka on suunnattu uransa alkuvaiheessa oleville palvelumuotoilijoille*! Toteutamme kyselyn yhteistyössä muotoilualan asiantuntijajärjestö Ornamo ry:n kanssa.

Kyselyn avulla haluamme tutkia ja selvittää, millaisia taustoja ja lähtökohtia uransa alkuvaiheessa olevilla palvelumuotoilijoilla on, millaisia haasteita he ovat kohdanneet sekä millaisia tulevaisuuden tavoitteita ja unelmia heillä on palvelumuotoiluun liittyen. Kyselytutkimus on osa laajempaa kehitysprojektiamme, jossa sukellamme syvemmälle aloittavan palvelumuotoilijan kokemuksiin, tarpeisiin ja kipupisteisiin sekä luomme tämän ymmärryksen pohjalta aloittavan palvelumuotoilijan käyttäjäpersoonat. Kysely on auki 10.12.2020 asti. 

Kyselyyn voi tutustua ja vastata täällä: https://forms.gle/LhLu4xcPgAZuZda19 

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme kaksi Palvelumuotoilun bisneskirjaa (arvo a’ 67 €) sekä yhden Rajaton muotoilu (eng. Boundless Design) -kirjan suomenkielisenä ja yhden englanninkielisenä (arvo a’ 42,40 €).  


* uransa alkuvaiheessa olevalla palvelumuotoilijalla tarkoitamme tässä yhteydessä henkilöä, jolla on maksimissaan n. 5 vuoden kokemus palvelumuotoilun tehtävistä 

Urasi alkuvaiheessa oleva palvelumuotoilija tai palvelumuotoilun opiskelija, vastaa kyselyymme.

Kommentoi