fbpx
Osa 1 of 0
Käynnissä

ZOOM-tapaaminen 3.moduuli

3.12.2020 ZOOM-tapaamisen materiaalin löydät tästä.

Olipa mukava nähdä ja kuulla teitä pitkästä aikaa 😀. Olemme koonneet tähän viestiin muutaman tiedotusasian, jotta myös he, jotka eivät tänään päässeet paikalle, saisivat myös tiedon näistä. Tiedot löytyvät myös valmennusalustalta, 3. moduulin sisällöstä, jossa myös lisättynä tapaamisessa käyty materiaali.

Muodostimme yhteisessä tapaamisessa uudet pienryhmät ja otimme niiden rakentamisessa huomioon paikallaolijoiden toiveet. Tässä kaikille vielä yhteisesti tiedoksi uudet pienryhmät:

  • RYHMÄ 1: Irja, Daniel, Taina ja Kati
  • RYHMÄ 2: Miia, Virpi, Leena, Sanna M. ja Sanna S.
  • RYHMÄ 3: Titta, Anne, Kirsi, Iana ja Maria
  • RYHMÄ 4: Jasmin, Jane, Ellinoora, Jutta, Jenni, Saila ja Mirjami

Ryhmä 4:n osallistujat eivät olleet mukana tapaamisessa, joten muodostimme siitä syystä teistä oman ryhmän. Nyt olisikin hyvä miettiä, haluatteko edelleen jatkaa pienryhmässä työskentelyä vai mieluummin keskittyä tekemään tehtäviä itsenäisesti? Mikäli haluat edelleen jatkaa pienryhmätyöskentelyä, mutta et päässyt osallistumaan eiliseen ZOOM-tapaamiseen, suosittelemme olemaan yhteydessä uuteen pienryhmääsi mahdollisimman pian ja sopimaan yhteisestä työskentelystä valmennusalustan keskustelu ja tiedotukset -foorumilla.

Työstimme yhteisessä tapaamisessa myös palvelumuotoilijan keskeisiä taitoja ja osaamisalueita. Tätä työstöä voi vielä jatkaa ja poissaolijatkin voivat käydä Flingaan omia lisäyksiään tekemässä su 6.12.2020 mennessä: https://flinga.fi/s/FMQ3NMB. Koostamme kaikista tällä viikolla pidettävistä, kolmen eri valmennusryhmän vastauksista sitten jäsennellyn koonnin ja lisäämme sen valmennusalustalle.

Osallistujien toiveesta sovimme, että pidämme myös 4. moduulissa yhteisen ZOOM-tapaamisen, joskin hieman lyhyemmän kuin eilen. Ajankohta tälle tapaamiselle on joulusta johtuen vasta moduulin keskivaiheilla eli 7.1.2021 klo 15.30–16.30. Tervetuloa taas silloinkin mukaan tapaamaan koko ryhmällä ja kertomaan kuulumisianne!

Kerroimme teille aiemmin myös käynnistymässä olevasta kehitysprojektistamme, jossa sukellamme syvemmälle aloittavan palvelumuotoilijan tarpeisiin ja taustoihin sekä luomme tämän ymmärryksen pohjalta erilaiset aloittavan palvelumuotoilijan käyttäjäprofiilit. Nyt voimme iloksemme kertoa, että kehitysprojekti on startannut ja toteutamme siihen liittyvän kyselyn yhteistyössä Ornamon kanssa. Toivommekin, että saisimme myös ALOITTAJA-valmennuksen osallistujista mahdollisimman paljon osallistujia siihen. 

Kyselyyn voi vastata täällä: https://forms.gle/LhLu4xcPgAZuZda19. Arvomme kaikkien vastaajien kesken kaksi Palvelumuotoilun bisneskirjaa (arvo a’ 67 €) sekä yhden Rajaton muotoilu (eng. Boundless Design) -kirjan suomenkielisenä ja yhden englanninkielisenä (arvo a’ 42,40 €).