fbpx

Palvelumuotoilun
kurssit

Meiltä löydät kurssit palvelumuotoilun perusymmärryksen oivaltamiseen ja palvelumuotoilun hyödyntämiseen sekä palvelumuotoilun ammattilaisena kehittymiseen ja kasvamiseen.

Verkossa toteutettavat kokonaisvaltaiset kehittymisprosessit mahdollistavat ammattitaidon kehittämisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Pääosin verkossa

toteutettavat kurssimme ovat ajasta ja paikasta riippumattomasti saavutettavissa – voit siis kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Kurssimme ovat suunniteltu kokonaisvaltaisiksi kehittymisprosesseiksi, jotka etenevät askel askeleelta kohti uusia oppeja ja oivalluksia. Kehittymistäsi vievät eteenpäin kurssin itsenäisesti opiskeltavat koulutusmateriaalit, oivalluttavat ja soveltavat tehtävät sekä valmennuksissamme kehittymistäsi edistävä vertaisoppimisen malli ja innostavat valmentajamme. Kaikista kursseistamme saat myös todistuksen.

Miksi valita meidän kurssimme?

Tavoitteenamme on rakentaa parhaat mahdolliset edellytykset innostavalle ja tehokkaalle kehittymisprosessille, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Tätä toteutamme seuraavien
toimintatapojemme avulla:

käyttäjälähtöisyys

kurssisuunnittelussa ajattelemme aina ensin sinua, palvelumme käyttäjä – mitkä ovat sinun tarpeesi ja tavoitteesi, ja rakennamme kokonaisuuden sen pohjalta

moniammatillisuus

käyttäjälähtöisyyden ohjaamana toteutamme kurssimme nojaten vahvaan ammattitaitoomme osaamisen ja liiketoiminnan kehittäjinä sekä muotoilijoina

kokonaisvaltaisuus

meillä on tärkeää, että sisällöllisen arvon lisäksi, tuotamme sinulle arvoa myös sillä, miten kurssimme on toteutettu – ja tässä hyödynnämme vahvaa pedagogista ja muotoilun osaamistamme

saavutettavuus

tarjoamme pääosin verkossa toteutettavia kursseja, jotta sinä voit kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii – kehittämisen ja kehittymisen esteenä ei siten ole fyysinen sijaintisi tai aikataulujen sopimattomuus

Kurssitarjontamme jakaantuu kahteen tuoteperheeseen

Ymmärrys tuoteperhe kaikille palvelumuotoilusta kiinnostuneille.

Palvelumuotoilusta kiinnostuneille

Palvelumuotoilun perusymmärryksen oivaltamiseen ja palvelumuotoilun hyödyntämiseen tarkoitetut kurssimme soveltuvat kaikille palvelumuotoilusta kiinnostuneille osaajille, jotka eivät ole palvelumuotoilun ammattilaisia.

Palvelumuotoilun perusymmärryksen oivaltamisen ja hyödyntämisen kurssimme auttavatkin kaikkia palvelumuotoilusta kiinnostuneita lisäämään omaa ymmärrystään palvelumuotoilusta ja sen hyödyntämismahdollisuuksista.

Kun haluat tutustua palvelumuotoiluun, oivaltaa palvelumuotoilun perusidean ja sen hyödyntämisen mahdollisuudet, on TUTUSTUJA-verkkokurssi sinulle oikea valinta. Voit edetä kurssilla täysin omassa aikataulussasi ja tutustua palvelumuotoiluun videomuotoisten ja helposti seurattavien koulutusmateriaalien sekä oivalluttavien pohdintatehtävien avulla. Tutustu tarkemmin.

Kun haluat oivaltaa palvelumuotoilun kehittämisotteen perusidean ja kokeilla itsenäisesti sen keskeisiä menetelmiä omassa kehitysprojektissasi, on KOKEILIJA-verkkokurssi sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Voit edetä kurssilla täysin omassa aikataulussasi ja sovittaa kehitysprojektin toteuttamisen omaan elämäntilanteeseesi. Verkkokurssi koostuu videomuotoisista ja helposti seurattavista koulutusmateriaaleista sekä kehitysprojektiasi edistävistä prosessista ja vaiheistetuista tehtävistä. Kurssi avautuu jälleen keväällä 2022.

Kun haluatte kehitystiiminä oivaltaa palvelumuotoilun kehittämisotteen perusidean ja toteuttaa yhteisen palvelumuotoiluprojektin, on SOVELTAJA-tiimivalmennus teille erinomainen valinta. Valmennus ohjaa ja tukee tiiminne palvelumuotoiluprojektin toteuttamista, tarjoten sen tueksi videomuotoiset ja helposti seurattavat koulutusmateriaalit sekä projektia edistävät vaiheistetut tehtävät ja valmentajan ohjaamat virtuaalitapaamiset. Valmennuksen aikataulu ja yhteiset tapaamiset sovitaan joustavasti tiimin työskentelyyn sopivaksi. Tutustu tarkemmin.

Osaamisen tuoteperhe palvelumuotoilun ammattilaisille.
Palvelumuotoilun
ammattilaisille
Ryhmävalmennus

ASIANTUNTIJA-ryhmävalmennus

Palvelumuotoilijan osaamisen syventämisen kurssimme ovat palvelumuotoilun ammattilaisille – ja sellaiseksi opiskeleville – suunnattuja ammatillista kehittymistä ja kasvamista tukevia kursseja.

Palvelumuotoilijan osaamisen syventämisen kurssit auttavat palvelumuotoilun ammattilaisia kehittymään vieläkin paremmiksi palvelumuotoilijoiksi, antaen heille välineitä ja tukea oman ammatti-identiteetin ja ammattitaidon kehittämiseen.

SUUNTA-ryhmävalmennus on erinomainen valinta sinulle, joka etsit uutta suuntaa urallesi palvelumuotoilijana sekä kaipaat sen edistämiseen tukea ja välineitä. Valmennus onkin suunnattu erityisesti palvelumuotoilijoille ja palvelumuotoilun opiskelijoille, joilla on tarve selkeyttää omaa osaamispakettiaan ja urasuunnitelmiaan. Valmennuksessa näitä työstetään erilaisten aktivoivien materiaalien ja oivalluttavien tehtävien sekä yhteisten virtuaalisten työskentelyjen avulla. Tutustu tarkemmin.

WEBINAARISARJA on suunnattu aloittaville palvelumuotoilijoille, jotka tarvitsevat apua oman osaamisensa tunnistamisessa, kiteyttämisessä ja viestimisessä sekä myyntitaitojensa kehittämisessä. Webinaarisarjan avulla innostamme ja rohkaisemme osallistujia oman polkunsa löytämiseen sekä tarjoamme näkökulmia ja eväitä sen saavuttamiseen. Webinaarisarjaan sisältyy neljä eri teemaista webinaaria ja ne pidetään syksyllä 2021. Tutustu tarkemmin.

ASIANTUNTIJA-ryhmävalmennus on oikea valinta sinulle, joka olet tehnyt jo muutaman vuoden töitä palvelumuotoilijana, ja haluat nyt saada uusia välineitä ja näkökulmia ammatilliseen kehittymiseen ja kasvamiseen. Valmennus koostuu erilaisista aktivoivista orientaatiomateriaaleista, kehittymistä tukevasta vertaisoppimisesta, oivalluttavista ja soveltavista tehtävistä sekä valmentajan ohjauksesta. Kurssin pilottitoteutus on suunnitteilla.

Kiinnostuitko?

Kerro meille, mistä kurssista haluaisit saada lisätietoja.

Palvelumuotoilun verkkokoulutukset, valmennukset ja kehityspalvelut.