fbpx

Palvelumuotoilun TUTUSTUJA-verkkokurssi

Tervetuloa Palvelumuotoilun TUTUSTUJA-verkkokurssille!

Kurssilla pääset tutustumaan palvelumuotoiluun ja saat perusymmärryksen siitä, mistä palvelumuotoilussa on kyse ja millaisia mahdollisuuksia sen hyödyntämisessä on. Kurssilla emme mene tarkemmin palvelumuotoilun menetelmiin ja työkaluihin, vaan rakennamme perustan, jolle voit seuraavissa kursseissa / koulutuksissa / valmennuksissa lähteä syventämään palvelumuotoiluosaamistasi sekä kokeilemaan sen hyödyntämistä kehittämisessä.

Kurssiaineisto koostuu videomuotoisista ja helposti seurattavista koulutusmateriaaleista sekä erilaisia pohdinnoista ja tehtävistä, joiden avulla voit testata, soveltaa ja pohtia kurssilla oppimiasi asioita. Kurssi sisältää yhdeksän koulutusvideota, joiden kesto on yhteensä noin tunnin ja tehtävien tekemiseen on hyvä varata aikaa vähintään toinen tunti. Suosittelemmekin käyttämään aikaa ja ajatusta niiden tekemiseen – vaikka ne toki ovat vapaaehtoisia – sillä parhaimmillaan ne syventävät oppimistasi ja antavat sinulle uudenlaisia oivalluksia. Kurssiin sisältyvät pohdinnat ja tehtävät löydät aina kunkin koulutusvideon alta.

Kurssi on auki kolme kuukautta kurssin aktivoinnista ja voit edetä sen kanssa täysin omassa aikataulussasi – käyden sen läpi vaikka kerralla tai edeten hitaammin pienemmissä osissa. Kurssin käytyäsi pääset täyttämään vielä päätöskyselyn, jonka jälkeen voit ladata itsellesi kurssitodistuksen (huomioithan, että kysely on pakollinen, mikäli haluat saada kurssista todistuksen).

Not Enrolled

Palvelu sisältää

  • 13 Osaa
  • 3 Tehtävät
  • Palvelu Certificate