fbpx

Palvelumuotoilijan ALOITTAJA-
verkkokurssi

Palvelumuotoilun ALOITTAJA-verkkokurssi

Itsenäisesti suoritettava verkkokurssi, joka antaa sinulle välineitä oman ammatillisen identiteettisi kehittämiseen sekä työurasi tavoitteiden kirkastamiseen.

kenelle?

uransa alkuvaiheessa oleville palvelumuotoilijoille ja palvelumuotoilun opiskelijoille

ALOITTAJA-verkkokurssi yhteistyössä Ornamon kanssa

Ryhmämuotoisen ALOITTAJA-valmennuksen lisäksi pilotoimme nyt myös itsenäisesti suoritettavaa verkkokurssia, jonka toteutamme yhteistyössä Muotoilualan asiantuntijärjestö Ornamo ry:n kanssa. Itsenäisesti suoritettavalle ALOITTAJA-verkkokurssille on ilmennyt tarvetta ja kiinnostusta syksyn 2020 aikana, joten nyt toteutettavalla pilotilla haluamme testata myös tällaisen vaihtoehdon toimivuutta ja jatkokehittää sitä vielä kokemusten perusteella.
Hinta itsenäisesti suoritettavan ALOITTAJA-verkkokurssin pilotille on vain 99 € ja voit aloittaa kurssin heti sen maksettuasi. Aikaa verkkokurssin suorittamiselle on viisi kuukautta ostohetkestä.
Muotoiloualan asiantuntijäjrestö Ornamo yhteistyössä Qaswuan kanssa
Palvelumuotoilijan ALOITTAJA-verkkokurssilla voit tehdä tehtäviä itsenäisesti ja edetä niissä täysin omassa aikataulussasi. Kurssin moduulit ja niihin sisältyvät tehtävät ovat samat kuin ryhmämuotoisessa toteutuksessa, joten mikäli et ehtinyt mukaan aiempiin ALOITTAJA-valmennuksen pilottiryhmiin, on sinulla nyt mahdollisuus päästä tekemään siihen sisältyneitä tehtäviä itsenäisesti.
Otamme ALOITTAJA-verkkokurssin pilottiryhmään osallistujia 15.4.2021 asti.
Sonja Lehtomäki osallistu palvelumuotoilijan ALOITTAJA-valmennukseen

ALOITTAJA-verkkokurssin hyödyt

tarjoaa systemaattisen ja ohjatun kehittymisprosessin

selkeyttää muotoilijaidentiteettiäsi sekä työurasi tavoitteita antaen välineitä omien vahvuuksiesi tunnistamiseen ja hyödyntämiseen

lisää mahdollisuuksiasi mielekkään työuran rakentamiseen sekä onnistuneeseen työllistymiseen

tarjoaa joustavan vaihtoehdon suorittaa kurssi tavalla, joka parhaiten sopii omiin aikatauluihisi ja elämäntilanteeseesi

24/7

verkkoalusta ja aineistot käytössäsi ajasta ja paikasta riippumattomasti

nonstop

ei odotusaikaa – voit aloittaa kurssin heti sen maksettuasi

0-5kk

verkkokurssi auki 5 kuukautta – voit edetä täysin omassa aikataulussasi

itseopiskelu

itsenäisesti opiskeltavat orientaatiomateriaalit ja kehittymistäsi edistävät tehtävät

ALOITTAJA-verkkokurssi

Aloittavan palvelumuotoilijan verkkokurssi, jonka viisi moduulia antavat sinulle välineitä oman ammatillisen identiteettisi kehittämiseen sekä työurasi tavoitteiden kirkastamiseen ja niitä kohti etenemiseen.
Verkkokurssin hinta sisältää systemaattisen ja ohjatun kehittymisprosessin, oivalluttavat orientaatiomateriaalit ja kehittymistäsi edistävät tehtävät sekä todistuksen verkkokurssille osallistumisesta.
Moduulissa kirkastat oman visiosi siitä, millaisena näet unelmiesi uran palvelumuotoilijana.
Moduulissa reflektoit tähän asti kulkemaasi kehitysmatkaa sekä tunnistat siellä olleita merkittäviä oppeja ja oivalluksia.
Moduulissa työstät oman osaamisesi tunnistamista, visualisointia ja sanoittamista sekä konkretisoit ne osaamisportfolioksi.
Moduulissa pääset tekemään löytöretken oman polkusi tunnistamiseen ja sen tietoiseen kulkemiseen.

Moduulissa työstät konkreettiset suunnitelmat seuraavien askeleiden toteuttamiseen ja unelmiesi uran tavoittelemiseen.

ALOITTAJA-verkkokurssin tehtävät

Verkkokurssin moduulit koostuvat useammasta kehittymistäsi edistävästä tehtävästä, joista olemme pyrkineet luomaan ennen kaikkea sellaisia, että niitä on oikeasti kiva tehdä ja niihin ryhtyminen tuntuu innostavalta. Tehtävien tekemisessä onkin tärkeää muistaa, että niiden suorittaminen ei ole tämän verkkokurssin päätarkoitus, vaan se kehitysprosessi, jonka tehtävien tekeminen sinussa saa aikaan. Monessa tehtävässä pääset myös kokeilemaan erilaisia menetelmiä ja työkaluja, joita voit hyödyntää palvelumuotoilijana toimiessasi.

Onko tullut sinun aikasi nousta kasvuun?

Palvelumuotoilun verkkokurssin ostopolku
Palvelumuotoilun ALOITTAJA-verkkokurssi
PILOTTIhinta

99 €

hintaan sisältyy alv. 24 %

Kurssiaineiston saat käyttöösi heti ja se on käytettävissäsi 5 kuukautta ostostasi.

Kurssin hintaan ei sisälly henkilökohtaista ohjausta. Ostamalla kurssin hyväksyt yleiset kurssiehdot sekä tilaus- ja maksuehdot.

Oletko kiinnostunut
syksyn 2021 toteutuksista?

Täytä alla oleva lomake niin kerromme sinulle
tulevista toteutuksista ensimmäisten joukossa.